Alle artikels

Vorig jaar ook begeleiding gevolgd en weer gestart in september? Dan krijg je 30% korting.

Om diverse redenen is een goede start van het schooljaar cruciaal. We hebben daarom een extraatje voor onze leerlingen van afgelopen schooljaar.

Het belang van de goede start

Een start met goede cijfers is van belang voor het opbouwen van een stevig gemiddelde, geeft zelfvertrouwen, beïnvloedt de ervaring van de rest van het schooljaar en heeft zijn weerslag op de thuissituatie door stress en dergelijke. Bovendien vinden wij het belangrijk dat onze leerlingen hun doel(en) halen. Helaas zien we dat de meeste leerlingen pas bij ons aankloppen wanneer het (bijna) te laat is. Het verbaast ons dan ook niet dat de leerlingen die in september of oktober starten in bijna alle gevallen hun doel(en) behalen.

Een extraatje voor onze leerlingen

We dragen daarom graag bij aan een goede start van het schooljaar van onze leerlingen. Het zou namelijk zonde zijn als de voortgang die we afgelopen schooljaar hebben opgebouwd verloren gaat. We bieden daarom:

  • leerlingen van afgelopen schooljaar die starten in september 30% korting in september.
  • leerlingen van afgelopen schooljaar die starten in oktober 15% korting in oktober.

Let op, er kan slechts één korting per leerling worden verkregen en de korting wordt toegepast op de factuur van de maand waar de korting bij hoort.

Wat moet u doen?

U hoeft helemaal niets te doen om de korting te krijgen. We passen 'm automatisch toe. Zo zijn afgelopen weekend de facturen voor de lessen van september 2023 verstuurd. Als u in aanmerking komt voor de 30%-korting hebben wij deze automatisch toegepast.

Als er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met mij via +31 (0)6 1365 4615 of b.jennissen@studied.nl.