Alle artikels

Houd je onvoldoendes buiten de cirkel met Studied en MHC

Met trots kondigen we onze nieuwe samenwerking aan met de Maastrichtse Hockey Club (MHC). Wij geloven dat sport en onderwijs hand in hand gaan. Met deze samenwerking hopen we bij te dragen aan de juiste balans tussen onderwijs en sporten.

De Maastrichtse Hockey Club, opgericht in 1934, is een van de oudste én grootste hockeyclubs in de regio. De familie-hockeyvereniging heeft bijna 1000 leden, waar zowel de tophockeyer als de recreatieve hockeyer die gezelligheid belangrijk vindt zich thuis voelen.

Een gedeelde visie

Onze samenwerking met MHC komt voort uit een gedeelde visie op het belang van zowel sport als onderwijs in de ontwikkeling van jong en oud. Bij Studied zien we dagelijks hoe sporten leerlingen helpt om stress te verminderen en zelfdiscipline te ontwikkelen. Met deze samenwerking willen we onze leerlingen en studenten aanmoedigen om actief te blijven en tegelijkertijd hun doelen na te streven!

De krachten bundelen

Deze samenwerking biedt niet alleen de kans om sport en onderwijs te integreren, maar ook om gezamenlijk een positieve impact te hebben op onze leerlingen en studenten. Sporten helpt hen namelijk niet alleen fysiek, maar het leert ze ook samenwerken en sociale vaardigheden ontwikkelen.

We zijn vastbesloten om hen te ondersteunen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling, of dat nu op het hockeyveld, in de klas of tijdens colleges is. Door de krachten te bundelen met MHC, kunnen we een omgeving creëren waarin jong en oud het maximale uit henzelf kunnen halen.

Bij Studied verheugen we ons op de samenwerking met MHC. Samen houden we die onvoldoendes buiten de cirkel!