Alle artikels

Zet je onvoldoendes buitenspel met Studied en SC Jekerdal

Onlangs zijn wij de samenwerking aangegaan met SC Jekerdal. En daar zijn wij maar wat trots op! Samen met SC Jekerdal bouwen we aan een toekomst waarin onderwijs en sport elkaar versterken.

SC Jekerdal, gevestigd in Maastricht, is een dynamische voetbalclub met een sterk gemeenschapsgevoel. En met ruim 400 spelende leden in vijfendertig jeugdteams, vier seniorenteams en twee veteranenteams is voor iedereen wel een team dat bij hem of haar past! Gehuisvest op Sportpark Jekerdal, combineert SC Jekerdal de passie voor voetbal met een hechte clubcultuur, waarbij sportiviteit en samenwerking centraal staan.

Van het klaslokaal naar het voetbalveld

Die sportiviteit en samenwerking? Die delen wij. Samen met SC Jekerdal willen we jong en oud bereiken en gezamenlijk ons netwerk versterken. We voelen ons sterk verbonden met de club, omdat veel van onze leerlingen en studenten daar actief zijn. Met deze samenwerking willen we hen en de club een hart onder de riem steken.

We zien deze samenwerking als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We geloven sterk in de combinatie van sport en onderwijs. Kinderen moeten de kans krijgen om te sporten. Om stoom af te blazen, om het hoofd leeg te maken, of om te leren gaan met winst of verlies. Samen bouwen we aan een toekomst waarin onderwijs en sport elkaar versterken, en zetten we onvoldoendes buitenspel!