Alle artikels

Schrijf je in voor onze tentamentraining en bijles.

Zie je de tentamens van periode 4 niet zitten? Wij bieden tentamentraining en bijles. Lees over het aanbod en hoe je je kan inschrijven!

Tentamentraining

Onze tentamentraining is beschikbaar voor specifieke vakken.

Deze periode is het mogelijk om tentamentraining te volgen voor de vakken van de bachelors Biomedische wetenschappen, Geneeskunde, Psychologie en University College Maastricht. Klik hier voor het overzicht van alle vakken, inclusief verdere informatie.

Alle tentamenstof wordt behandeld volgens een programma dat wij speciaal voor het vak hebben ontwikkeld. (Bijna) ieder vak heeft een regulier en crash course programma. Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare programma's, inclusief verdere informatie.

Schrijf in door het inschrijfformulier in te sturen. Er is geen deadline, je kan je inschrijven tot de dag van je eindexamen.


Bijles

Onze bijles is beschikbaar voor alle vakken.

De bijlessen starten altijd met een intakegesprek. Hier maken we een plan van aanpak te maken en plannen we de proefles en evaluatie.

Schrijf in door het inschrijfformulier in te sturen.


Partners

Ben jij lid van een partner van Studied? Dan krijg je mogelijk korting.

Onze partners: AIESEC Maastricht, MFA Placebo, MSHC, MSRV Saurus, MSV Pulse, PES Maastricht, SA Helix, SCOPE Maastricht, Maastrichtse Studenten Mountainbike en Wieler Vereniging Dutch Mountains, SV Circumflex, UCMSA Universalis.

Het inschrijfformulier biedt aan het eind van het formulier de mogelijkheid om aan te geven dat je lid bent.

Contact

Vragen of opmerkingen? Mail naar b.jennissen@studied.nl.