Alle artikels

Grondig het tentamen van ‘Denken en doen I’ en Verteer en verweer II’ voorbereiden

De tentamentrainingen voor periode 4 van geneeskunde te Maastricht University zijn beschikbaar. Het is mogelijk om je in te schrijven voor sessies van de vakken ‘Denken en doen I’ en ‘Verteer en verweer II’. Lees meer en schrijf je in!

Wat kun je verwachten?

Deze periode kun je samen met ons een punt achter je onvoldoendes zetten door je in te schrijven voor onze tentamentrainingen ter voorbereiding op de tentamens van ‘Denken en doen I’ en ‘Verteer en verweer II’. 

De inhoud van onze tentamentraining bestaat uit colleges en trainingen. Met onze colleges zorgen we ervoor dat alle theorie van een vak helder is. We lopen namelijk alles van a tot en met z door. Die theorie oefenen we op niveau in onze trainingen. Deze sessies zorgen ervoor dat je leert examenopgaven te maken. Deze colleges en trainingen hebben we samengevoegd tot een programma waarin de sessies in de meest optimale volgorde staan

De planning van de tentamentrainingen maak je met je student-docent. Zodra de deadline voor de inschrijving is verstreken, zal de student-docent van het vak contact opnemen met de deelnemer(s) om de lessen in te plannen. Die lessen kunnen zowel in persoon als online plaatsvinden. Ook dat stemmen de student-docenten af met de deelnemers. 

Verwacht een zorgvuldig geselecteerde student-docent. Speciaal voor deze tentamentraining hebben we sollicitatiegesprekken gedaan met studenten binnen en buiten ons team die ‘Denken en doen I’ en ‘Verteer en verweer II’ goed hebben afgerond en die bijna klaar zijn met hun opleiding. Er was veel animo, maar we hebben de beste student-docenten voor deze vakken gevonden! 

Hoe kun je meedoen? 

Simpel, vul ons inschrijfformulier in. We bieden altijd maatwerk, dus we vragen je eerst over een aantal dingen na te denken.

We bieden namelijk onze sessies zowel individueel als in groepsverband aan. In beide gevallen heb je een eigen student-docent. Individuele lessen hebben als voordeel dat er meer persoonlijke aandacht is, terwijl groepslessen effectiever lijken door het samen leren. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, dus kies wat het beste bij jou past! 

Ook kun je kiezen aan welke sessies je mee doet. Het programma is gemaakt om door middel van een intensief traject een student voor te bereiden op het tentamen. We gaan grondig met je te werk! Niet alle studenten hebben echter alle sessies nodig. We bieden daarom ook de mogelijkheid om losse sessies af te nemen. Zo kun je je eigen programma samenstellen. Klik hier voor het programma met een overzicht van alle colleges en trainingen.

Het inschrijfformulier vind je via deze link. Let op, er kunnen slechts acht studenten zich inschrijven en de deadline voor het inschrijven is 23 maart om 23.00. Dus: be fast or last! 

Wat mag het kosten? 

We have got you a bargain! Bereid met een goed gevoel je tentamens grondig voor met individuele sessies voor €34 per uur of slechts  €17 per uur per deelnemer voor groepslessen. 

Nog mooier: je kunt garanderen dat je een van de acht gelukkige studenten bent die deelneemt aan onze tentamentrainingen én minder betalen met onze pakketten. We bieden voor:

Denken en doen I
- alle sessies individueel met 5% korting voor €759,05.
- alle sessies in groep met 5% korting voor €379,53.

Verteer en verweer II
- alle sessies individueel met 5% korting voor €807,50.
- alle sessies in groep met 5% korting voor €403,75.

Let op, onze pakketten zijn slechts beschikbaar tot de deadline voor het inschrijven van 23 maart om 23.00. Hierna kunnen slechts losse sessies worden afgenomen. 

It only hurts once! Afgenomen sessies en pakketten worden vooraf gefactureerd. De factuur voor de lessen moet vóór de start van de lessen worden betaald. 

Het mag nog minder kosten! 

Sinds dit academisch jaar werken we samen met MSV Pulse. Leden betalen daarom minder! Verwacht een korting van €10 bij inschrijving.

Er is meer…

Naast deze tentamentrainingen bieden we ook bijles. Je krijgt dan je eigen student-docent die samen naar aanleiding van het plan van aanpak uit het kennismakingsgesprek met je aan de slag gaat!

Het verschil met tentamentrainingen is dat deze begeleiding voor ieder vak beschikbaar is en je zelf de inhoud bepaalt. Een uitstekende begeleidingsvorm voor studenten die weten wat ze willen! 

Dus:

Schrijf je in vóór 23 maart 2023 om 23.00 en zorg ervoor dat je een van de acht deelnemers bent. Dan zetten we samen een punt achter je onvoldoendes.

Mochten er vragen zijn, aarzel dan niet contact op te nemen met Bas via WhatsApp op +31 (0)6 1365 4615 of met een mail naar b.jennissen@studied.nl.