Alle artikels

Waarom je bij ons huiswerkbegeleiding moet volgen?

Er zijn veel partijen die huiswerkbegeleiding in Maastricht aanbieden, zoals Eureka leerlingbegeleiding, Check5 Maastricht en Flow leerlingbegeleiding. Met zoveel keus is het relevant je af te vragen: waarom zou je bij ons huiswerkbegeleiding moeten volgen?

1. Persoonlijk
Iedere leerling krijgt een eigen student-docent die hem/haar bij het huiswerk van een of meerdere vakken zal ondersteunen. Zo houden we het persoonlijk met als voornaamste voordelen sneller en beter inzicht in de kennis en kunde van de leerling. 
 

2. Efficiënt en effectief
De student-docent wordt toegewezen op basis van de vakken die de leerling nodig heeft. Dit maakt de lessen efficiënt en effectief, doordat elke vraag direct vakinhoudelijk kan worden beantwoord en de vakinhoudelijke progressie in de gaten kan worden gehouden (om hierop in te spelen indien dit nodig is). 

3. Passende tijden en locatie
Doordat de lessen met de leerling persoonlijk worden afgesproken, kan er voor iedere les een passende tijd en locatie worden afgesproken. Dit zorgt ervoor dat de lessen altijd op een tijd en locatie plaatsvinden die passen bij de leerling.

4. Makkelijk switchen naar bijles en/of examentraining
Een groot voordeel van het hebben van een eigen student-docent is dat deze ook les kan geven in de vakken waarvoor huiswerkbegeleiding wordt ingepland. Dit betekent dat er makkelijk kan worden geswitcht naar bijles en/of examentraining. Het komt daarom  regelmatig voor dat de student-docent toestemming krijgt om voor bepaalde vakken een bijles in te plannen met de leerling, indien deze dit nodig acht. 

Overtuigd om huiswerkbegeleiding bij ons te volgen of meer weten over onze begeleiding?

Check www.studied.nl en neem contact met ons op!